Paraula de Vida / Setembre 2021

«Si algú vol ser el primer, que es faci el darrer de tots i el servidor de tots» (Mc 9,35)

Aquesta és la proposta que volem tenir present durant tot aquest mes de setembre la comunitat parroquial de Calella. És una proposta que ens arriba per part del Moviment dels Focolars >>> .

El sentit profund de l’existència humana és aconseguir donar-nos els uns als altres sense voler predominar sobre els qui ens envolten, sinó tractant de posar-nos sempre al seu lloc, especialment dels més indefensos i infeliços, perquè tots tenim el mateix valor com a fills del Pare del Cel.

Cada dia se’ns presenten innombrables ocasions per abaixar-nos, per valorar i sostenir les iniciatives en favor dels més petits i dels més necessitats, i si les aprofitem i servim amb alegria els altres en la mesura de les nostres possibilitats, paradoxalment, creixerem i ens enfortirem com a persones. I esdevindrem més coherents i autèntics com a cristians.

Podeu llegir aquí un comentari més extens d’aquesta frase evangèlica. Tractem de posar-la en pràctica i reflectim-la en el nostre estil de viure. Podeu obtenir el comentari també en forma de PowerPoint amb imatges i música, que podeu descarregar en aquest enllaç al vostre ordinador.

 

Comparteix

També us pot interessar...