Paraula de Vida / Agost 2021

«Qui es faci petit com aquest infant és el més gran en el Regne del Cel» (Mt 18,4)

Això ens diu Jesús per convidar-nos a fer nostre el Regne de Déu, que Ell transmet amb la seva persona i el seu missatge, també avui i també a nosaltres. Només qui és humil i es fa petit, tot confiant en el Pare del Cel i deixant de banda recels cap als altres, podrà fer experiència de l’acció potent i transformadora de Déu en la pròpia vida i contribuir a fer el món una mica més veritablement humà.

Com els infants, deixem-nos sorprendre per tot allò que contínuament Déu el nostre Pare ens ofereix a través de les persones i les circumstàncies més diverses. Confiem i visquem sense complexos i sense bloqueigs, ja que tots som dignes de ser estimats i capaços d’estimar, perquè som realment fills estimats per Déu.

Fem nostra aquesta frase de l’Evangeli i vivim-la durant aquest mes d’agost, tal com ens proposa el Moviment dels Focolars >>> llegint-ne el comentari i posant-lo en pràctica. Teniu el comentari també en forma de PowerPoint amb imatges i música, que podeu descarregar al vostre ordinador, vigent durant dos mesos.

 

Comparteix

També us pot interessar...