Catequistes

L’equip de catequistes som un grup de persones, moltes d’elles mares de família, que volem ajudar els infants i els adolescents a conèixer Jesucrist tot aprofundint amb ells el missatge evangèlic i preparant-los per als Sagraments.
Pel Baptisme entrem a formar part de la família dels cristians i esdevenim membres de l’Església. Per l’Eucaristia i la Confirmació participem més i més de l’Esperit d’Amor que Jesús Ressuscitat ens comunica.

 

Montse Alonso i Roig

Soc nascuda a Vilanova del Camí, i després de donar molts tombs pel món fa cinc anys que visc a Calella. Soc professora de perruqueria i maquillatge professional. Estic molt en contacte amb la gent jove. M’agrada cantar i canto en el cor Alfa i Omega de la parròquia. La catequesi, sobretot en els més grans, crec que ha de servir per donar als joves eines i valors per poder conviure en el món on els ha tocat viure.

 

Cristina Giménez i Thomsen

Soc nascuda a Pineda de Mar fa 40 i poquets anys i visc a Calella des de fa més de 15. Estic casada i soc mare d’un nen guapíssim d’11 anys. Soc professora a ESADE, on m’encanta treballar per desenvolupar professionals que contribueixin a construir una societat més humana, sostenible i respectuosa amb les diferències.

 

Mercè Llobet i Agell

Soc catequista vocacional fa més de trenta-cinc anys a Calella. Per a mi la catequesi amb els nens és una gran aventura espiritual. És un goig acompanyar-los en l’alegria de viure i dur-los del joc al silenci i la pregària.

 

Pilar Navarro i Passols    Coordinadora de Catequesi 

Fa més de 30 anys que soc catequista, estic casada i tinc una filla i una neta. Crec que conviure amb els nens i les famílies t’ajuda a comprendre el moment que vivim.

 

Carme Riera i Pagès

Nascuda a Calella, jubilada de fa poc. Col·laboro amb la parròquia amb la catequesi, l’administració i la neteja de l’església.

 

Gna. Assumpció Roglan   Acompanyant i Suport

Soc monja de la Companyia de Maria i resideixo a Calella fa molts anys. Col·laboro amb la parròquia amb tot el que puc. Faig la Litúrgia de la Paraula els dimecres i soc a la recepció del Centre Parroquial a la tarda.

 

Puri Rojo Redondo
Filles de Sant Josep

Soc de Madrid, tinc 49 anys. He viscut a Andalusia, La Manxa, Madrid i Catalunya, i porto sis anys vivint a Calella. Vaig estudiar Graduat Social i Direcció de Centres de Serveis Socials, també un Postgrau en Treball Social. M’he dedicat sempre a qüestions socials: m’hi sento cridada. Estar a prop de la gent senzilla em fa créixer, estimo la gent senzilla! M’encanta la música, compondre, pregar amb la música. També pintar, crear amb la pintura i la música, expressar el que sento, el que estimo, el que cerco, en definitiva, el que anuncio, el que denuncio…Vaig entrar a la Congregació al 1998, amb 25 anys i vaig fer els vots perpetus el 2009. Adoro Calella, la seva gent, la seva acollida, les seves inquietuds…

 

Marisa Santamaría Pérez

Soc nascuda a Barcelona i fa més de 20 anys que visc a Pineda de Mar. Soc Treballadora Social i he treballat molts anys donant suport a famílies i a la gent gran. Tinc molta il·lusió d’acompanyar i compartir amb els més petits l’experiència i missatge de l’amor de Jesucrist i col·laborar en el servei de la Parròquia de Calella.

 

Maria Rosa de los Santos i Grabalosa

Després d’uns quants anys de reconsiderar la persona de Jesús i el seu missatge a la meva vida, i d’altra banda participar amb un cert compromís de voluntariat amb la parròquia des del 2017, he acceptat també acompanyar els nens en l’aventura del camí cristià.

 

Montserrat Sitjas i Güell

Faig de catequista perquè fa molt de temps que he descobert que Crist és fonamental en la meva vida, i desitjo compartir aquesta descoberta i els valors que ens ensenya l’Evangeli.