Catequistes

‍L’equip de catequistes som un grup de persones, moltes d’elles mares de família, que volem ajudar els infants i els adolescents a conèixer Jesucrist tot aprofundint amb ells el missatge evangèlic i preparant-los per als Sagraments.
Pel Baptisme entrem a formar part de la família dels cristians i esdevenim membres de l’Església. Per l’Eucaristia i la Confirmació participem més i més de l’Esperit d’Amor que Jesús Ressuscitat ens comunica.

 

Montse Alonso i Roig

Soc nascuda a Vilanova del Camí, i després de donar molts tombs pel món fa cinc anys que visc a Calella. Soc professora de perruqueria i maquillatge professional. Estic molt en contacte amb la gent jove. M’agrada cantar i canto en el cor Alfa i Omega de la parròquia. La catequesi, sobretot en els més grans, crec que ha de servir per donar als joves eines i valors per poder conviure en el món on els ha tocat viure.

 

Rosa Maria Coletas i Puigvert

Sóc filla de Calella i fa 34 anys que em dedico a l’ensenyament a l’escola Pia de la nostra ciutat. Sóc casada i sóc mare de tres noies que s han convertit en tres grans persones. El contacte amb els infants i joves m’ ha regalat molta felicitat. M agradaria, des de la catequesi, despertar en ells les ganes de seguir Jesús.

 

Adoración Gordo Gómez 

Sóc religiosa de les Filles de Sant Josep des de fa 52 anys. Vaig nèixer a Vega de Bur (Palència), però vaig viure a Torrelavega (Cantàbria) i un cop ingressada a l’orde, a molts altres llocs de la península, així com a Colòmbia i Mèxic, durant 11 anys. Sempre he col·laborat amb la catequesi allà on he estat, que és una tasca que m’encanta. També he servit al departament de Litúrgia, més concretament amb la música, tocant l’orgue. Ara vull també aportar el que pugui a la Parròquia i als nens de Calella, on m’hi estic de fa poc menys d’un any, amb l’ajuda de Déu.

 

Cristina Giménez i Thomsen

Soc nascuda a Pineda de Mar fa més de 40 anys i visc a Calella des de fa més de 15. Estic casada i soc mare d’un nen guapíssim d’14 anys. Soc professora a ESADE, on m’encanta treballar per desenvolupar professionals que contribueixin a construir una societat més humana, sostenible i respectuosa amb les diferències.

 

Mercè Llobet i Agell

Soc catequista vocacional fa més de trenta-cinc anys a Calella. Per a mi la catequesi amb els nens és una gran aventura espiritual. És un goig acompanyar-los en l’alegria de viure i dur-los del joc al silenci i la pregària.

 

Pilar Navarro i Passols    Coordinadora de Catequesi 

Fa més de 30 anys que soc catequista, estic casada i tinc una filla i una neta. Crec que conviure amb els nens i les famílies t’ajuda a comprendre el moment que vivim.

 

Carme Riera i Pagès

Nascuda a Calella, jubilada de fa poc. Col·laboro amb la parròquia amb la catequesi, l’administració i la neteja de l’església.

 

Puri Rojo Redondo
Filles de Sant Josep

Soc de Madrid, tinc 49 anys. He viscut a Andalusia, La Manxa, Madrid i Catalunya, i porto sis anys vivint a Calella. Vaig estudiar Graduat Social i Direcció de Centres de Serveis Socials, també un Postgrau en Treball Social. M’he dedicat sempre a qüestions socials: m’hi sento cridada. Estar a prop de la gent senzilla em fa créixer, estimo la gent senzilla! M’encanta la música, compondre, pregar amb la música. També pintar, crear amb la pintura i la música, expressar el que sento, el que estimo, el que cerco, en definitiva, el que anuncio, el que denuncio…Vaig entrar a la Congregació al 1998, amb 25 anys i vaig fer els vots perpetus el 2009. Adoro Calella, la seva gent, la seva acollida, les seves inquietuds…

 

Marisa Santamaría Pérez

Soc nascuda a Barcelona i fa més de 20 anys que visc a Pineda de Mar. Soc Treballadora Social i he treballat molts anys donant suport a famílies i a la gent gran. Tinc molta il·lusió d’acompanyar i compartir amb els més petits l’experiència i missatge de l’amor de Jesucrist i col·laborar en el servei de la Parròquia de Calella.

 

Maria Rosa de los Santos i Grabalosa

Després d’uns quants anys de reconsiderar la persona de Jesús i el seu missatge a la meva vida, i d’altra banda participar amb un cert compromís de voluntariat amb la parròquia des del 2017, he acceptat també acompanyar els nens en l’aventura del camí cristià.

 

Montserrat Sitjas i Güell

Faig de catequista perquè fa molt de temps que he descobert que Crist és fonamental en la meva vida, i desitjo compartir aquesta descoberta i els valors que ens ensenya l’Evangeli.