Consell Pastoral

El Consell Pastoral és un organisme representatiu de tota la comunitat parroquial, dels grups que la integren (les congregacions religioses, els moviments i associacions com les confraries, els escoltes o Vida Creixent) i de les seves tasques i realitats com ara Càritas, la catequesi, la litúrgia, l’acolliment a la rectoria, el centre parroquial o l’economia.
Els membres del Consell són designats o escollits per un període de temps i renovables. Actualment són 20 persones. La seva funció és de caire consultiu. Assumeix la responsabilitat amb el rector de promoure la vida de la parròquia i fomentar la unitat entre els seus components, a fi de dinamitzar-la en la seva tasca de l’evangelització i compromís.

Cinto Busquet Paredes
President i Moderador

www.cintobusquet.cat

Àngel Badalló Cañellas
Agrupament Escolta Montnegre

Arquitecte Tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb el certificat d’aptitud pedagògica. Actualment treballa com a docent per la Generalitat de Catalunya. Fa molts anys que forma part d’entitats calellenques d’àmbit cultural i de lleure. En moltes d’elles ha format part de la junta directiva.

Francesc Coll Martínez-Carrasco
Estratègies d’Evangelització

Nascut l´any 1966 a Cartagena, el 1973 em dugueren a Tarragona i el 1991 vaig descobrir Calella. Tinc dos fills i dues filles. Enginyer, al servei de la nostra ciutat. Creient, al servei de la comunitat de la nostra parròquia.

Jaume Forest Salvà i Isabel Feliu Ferrer
Atenció als Malalts i la Gent Gran/Full Parroquial

Ens vàrem conèixer en el si de la Colla Sardanista Vallderoure l’any setanta. D’ençà llavors, caminem junts per la vida. Tenim tres filles i, diguem que, ens trobem en aquella època daurada de “Il dolce far niente”, o, això ens pensàvem. La Providència ens ha beneficiat amb quatre néts! I, li estem tan agraïts, que no ens cal fer aquells viatges que toquen en aquesta època, ni… Tenim molt més que això! Sempre ens hem dedicat plenament a la nostra família.
Sense abandonar aquesta  devoció, hem sentit la necessitat d’ampliar aquesta donació a l’altre: “…donar, ajudar, servir els altres…perdonar, comprendre…” Aquest ens sembla un bon camí, i millor emprendre’l acompanyats.

Mireia Gras Cabutí
Confraria de la Mare de Déu de Montserrat

Treballo a la Banca, tinc 43 anys. Sóc casada i mare de tres fills. Sóc sòcia del Club Bàsquet Calella, del Club Nàutic Calella i de Calella Marxa.

Jordi Martí Montsant
Centre Parroquial

Tinc 70 anys i estic jubilat. Sóc Aparellador (Arquitecte Tècnic). Casat des fa 46 anys amb la Fina Morató, tenim tres fills i quatre néts. Als anys seixanta vaig formar part de la J.I.C. (Joventut Independent Cristiana). També he estat vinculat al món de l’esport: he estat jugador de bàsquet del J.A.C.E.Calella del C.B.Calella i del C.B.E.Palma de Mallorca. En la legislatura 1983-1987 vaig formar part de l’Ajuntament de Calella com a Tinent d’Alcalde d’Obres i Regidor d’Esports. També he estat durant deu anys (1993-2003) President del C.B.Calella. Actualment formo part de la Confraria de Setmana Santa de Calella com a sotspresident.

Jordi Martí Morató
Confraries de Setmana Santa

Tinc 45 anys, estic casat i tinc dos fills. Tinc una empresa de pintura i decoració. M’agrada l’esport, he jugat amb el Club Bàsquet Calella, del que actualment formo part de la Junta Directiva.
L’any 2017 hem constituït la Confraria de Setmana Santa de Calella de la qual sóc president.
Em considero una persona treballadora, sociable i tranquil·la.

Maria Pilar Navarro Passols
Catequesi d’infants i adolescents

Enguany farà 30 anys que sóc catequista, estic casada i tinc una filla i una néta. Crec que conviure amb els nens i les famílies t’ajuda a comprendre el moment que vivim.

M. Roser Passols Villaret
Cursets de Cristiandat

Sóc de Calella. Des de ben petits, els meus germans i jo vam tenir la sort de viure el testimoni de la fe dels nostres pares, que ens van educar mostrant-nos com seguir Jesús omple la vida de sentit. Va ser amb 18 anys que vaig viure l’experiència del Curset de Cristiandat, en què vaig tenir la meva pròpia vivència personal, la “topada” amb Déu, i vaig adonar-me de com m’estima incondicionalment. A partir d’aquí vaig començar a viure la fe com a projecte personal, i em vaig integrar en el Moviment de Cursets de Cristiandat, que em permet col·laborar a fer possible que persones allunyades de Jesucrist puguin descobrir-lo en la seva vida i recomençar de nou.

Carme Riera Pagès
Economia


Nascuda a Calella, jubilada de fa poc. Col·laboro amb la parròquia amb la catequesi i la neteja de l’església. Des de la tardor 2021, amb en Jaume Víudez, m’encarrego de la gestió econòmica i la comptabilitat de la Parròquia.

M.Rosa de los Santos Grabalosa
Comunicació

Sóc de Calella, però fa més de vint anys que visc al Poble Nou de Pineda. Mai he estat gaire vinculada a cap de les dues parròquies, però des del 2013, per recerca personal i des d’altres àmbits, em vaig sentir interpel·lada per reconsiderar la participació a una església oblidada i abandonada. M’hi vàren fer acostar els petits espais d’interiorització i pregària i el caliu i carisma d’algunes persones. Antiga alumna de Lestonnac, vaig estudiar clàssiques a la UAB i filosofia a la URL però he viscut de les mans amb teràpies corporals i serveis d’hostaleria. Tinc un fill de vint-i-dos anys. Actualment administro la web de la parròquia i sóc catequista.

Montserrat Sitjas Güell
Vida Creixent

Vaig passar l’infància a la La Cellera de Ter (Girona) i vaig arribar a Calella als 12 anys, on vaig ser educada a la Companyia de Maria. De ben jove vaig realitzar “Encontres de Joventut” amb Mn. Josep M. Pujades i trobades de joves a Taizé. Em vaig casar amb algú molt espiritual amb qui hem compartit un llarg camí: durant molts anys vàrem impartir junts “Tallers d’Oració i Vida” del P. Ignasi Larrañaga i trobades d’Experiència de Déu, hem fet voluntariat a les Hermites de Maria de França, formem part d’un grup de Bíblia a Barcelona i som membres de l’Ordre Franciscà Seglar. Aquí a Calella portem el grup diocesà de “Vida Creixent”. La meva inclinació s’orienta vers la Pregària i el Silenci.

Anna Terricabras Mateu
Jovent

Tinc 23 anys i sóc graduada en Enginyeria Industrial a Espanya i França. Actualment estic acabant el Màster en Enginyeria Industrial. De petita vaig viure cinc anys a Boston (USA) amb els meus pares, on vaig anar a la guarderia. Després he viscut sempre a Calella. He estat també un any i mig vivint a Lyon, (França) pels meus estudis universitaris. També col·laboro a l’església com a cantant en les Eucaristies i a la web de la parròquia.

Maria Rosa Comas Marré
Càritas

Nascuda a Calella, i educada a la Companyia de Maria, als 16 anys vaig entrar a treballar a la notaria de Calella fins la meva jubilació. Col·laboro amb Càritas Parroquial com a secretària des de finals de l’any 1999.