Consell Pastoral

El Consell Pastoral és un organisme representatiu de tota la comunitat parroquial, dels grups que la integren (les congregacions religioses, els moviments i associacions com les confraries, els escoltes o Vida Creixent) i de les seves tasques i realitats com ara Càritas, la catequesi, la litúrgia, l’acolliment a la rectoria, el centre parroquial o l’economia.
Els membres del Consell són designats o escollits per un període de temps i renovables. Actualment són 20 persones. La seva funció és de caire consultiu. Assumeix la responsabilitat amb el rector de promoure la vida de la parròquia i fomentar la unitat entre els seus components, a fi de dinamitzar-la en la seva tasca de l’evangelització i compromís.

 

Cinto Busquet Paredes
Rector

www.cintobusquet.cat

 

Àngel Badalló Cañellas
Agrupament Escolta Montnegre

Arquitecte Tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb el certificat d’aptitud pedagògica. Actualment treballa com a docent per la Generalitat de Catalunya. Fa molts anys que forma part d’entitats calellenques d’àmbit cultural i de lleure. En moltes d’elles ha format part de la junta directiva.

 

Toni Borja Capdevila
Pastoral Familiar i Xarxes

Tinc 59 anys. Sóc informàtic de professió. Estic casat amb la Rosa Maria Coletas i Puigvert i tenim tres filles en comú. Em considero una persona activa i amb ganes de col·laborar en tot el que suposi fer més agradable la vida als altres. Penso que la societat d’avui dia és molt complexa i té moltes mancances, però si des de la nostra comunitat puc posar el meu gra de sorra per millorar-la, em donaré per satisfet. Col·laboro també en la part més tècnica dels sistemes informàtics de la Parròquia i, juntament amb la meva dona, en l’acompanyament de parelles que es volen casar.

 

Rosa Maria Coletas i Puigvert
Pastoral Familiar i Catequesi 

Sóc filla de Calella i fa 34 anys que em dedico a l’ensenyament a l’escola Pia de la nostra ciutat. Sóc casada i sóc mare de tres noies que s han convertit en tres grans persones. Juntament amb en Toni, el meu marit, hem iniciat un nou camí: acompanyar les parelles que volen comprometre’s davant Déu a estimar-se per tota la vida.

 

Francesc Coll Martínez-Carrasco
Secretari i Estratègies d’Evangelització

Nascut l´any 1966 a Cartagena, el 1973 em dugueren a Tarragona i el 1991 vaig descobrir Calella. Tinc dos fills i dues filles. Enginyer, al servei de la nostra ciutat. Creient, al servei de la comunitat de la nostra parròquia.

 

Ana Fonseca 
Filles de Sant Josep

Vaig nèixer a Galícia, i vaig entrar a la congregació de les Filles de Sant Josep al 1979 a Porriño (Pontevedra). Sempre he viscut en barris obrers i populars, compartint colze a colze el treball i la vida amb el món del treballador pobre. Des del 2003 visc a Catalunya i a Calella des del setembre del 2021.

 

Isabel Feliu Ferrer
Patrimoni i Art 

Estic casada amb en Jaume Forest, tenim tres filles i quatre nets.
Sóc de Calella de tota la vida, d’una família força vinculada al teixit cultural i religiós de la nostra ciutat.
Graduada en arts aplicades i oficis artístics, en la especialitat d’esmalts.
Col·laboro amb la Parròquia com a lectora, en la preparació de bateigs (amb el meu home), i també en la realització d’algunes intervencions artístiques, com ara petites restauracions, catifes de Corpus, pessebres (associació de pessebristes de Calella)…

 

Jaume Forest Salvà 
Pastoral de la Salut i Full Parroquial

Actualment estic jubilat. Vaig treballar més de 38 anys a Caixa Catalunya; distingit amb varis premis de creativitat. Casat amb la M. Isabel Feliu, tenim 3 filles i quatre nets.
Fa uns anys, sense deixar la devoció per la família, vaig pensar que seria bó oferir una part del meu temps als altres, per tant, col.laboro i participo en diverses tasques en aquesta comunitat parroquial.

 

Mireia Gras Cabutí
Confraria de la Mare de Déu de Montserrat i Romeria

Treballo a la Banca, tinc 45 anys. Sóc casada i mare de tres fills. Sóc sòcia del Club Bàsquet Calella, del Club Nàutic Calella i de Calella Marxa.

 

Jordi Martí Morató
Confraries de Setmana Santa

Tinc 47 anys, estic casat i tinc dos fills. Tinc una empresa de pintura i decoració. M’agrada l’esport, he jugat amb el Club Bàsquet Calella, del que actualment formo part de la Junta Directiva.
L’any 2017 hem constituït la Confraria de Setmana Santa de Calella de la qual sóc president.
Em considero una persona treballadora, sociable i tranquil·la.

 

Maria Pilar Navarro Passols
Delegació Diocesana de Catequesi    

Enguany farà 30 anys que sóc catequista, estic casada i tinc una filla i una néta. Crec que conviure amb els nens i les famílies t’ajuda a comprendre el moment que vivim.

 

M. Roser Passols Villaret
Cursets de Cristiandat

Sóc de Calella. Des de ben petits, els meus germans i jo vam tenir la sort de viure el testimoni de la fe dels nostres pares, que ens van educar mostrant-nos com seguir Jesús omple la vida de sentit. Va ser amb 18 anys que vaig viure l’experiència del Curset de Cristiandat, en què vaig tenir la meva pròpia vivència personal, la “topada” amb Déu, i vaig adonar-me de com m’estima incondicionalment. A partir d’aquí vaig començar a viure la fe com a projecte personal, i em vaig integrar en el Moviment de Cursets de Cristiandat, que em permet col·laborar a fer possible que persones allunyades de Jesucrist puguin descobrir-lo en la seva vida i recomençar de nou.

 

Sònia Pruna Juan
Càritas

Casada, tenim un fill. Vinculada a la Parròquia de fa molts anys. Intento viure l’Evangeli cada dia amb els qui trobo al meu camí, donant gràcies a Déu en tot moment.

 

Alejandro Rada
Integració Nouvinguts

Sóc venezolà, i vaig arribar a Calella mentre era “sol·licitant de protecció internacional”. Vaig rebre una excel·lent acollida a la parròquia i ara que m’és permés exercir un servei als demés, estic molt content de poder ajudar tot el possible als nouvinguts. Ha estat una immensa alegria participar juntament amb d’altres immigrants a la primera Missa de Nadal Llatinoamericana, que s’ha repetit en els darrers quatre anys.

 

Carme Riera Pagès
Economia

Nascuda a Calella, jubilada de fa poc. Col·laboro amb la parròquia amb la catequesi i la neteja de l’església. Des de la tardor 2021, amb en Jaume Víudez, m’encarrego de la gestió econòmica i la comptabilitat de la Parròquia.

 

M.Rosa de los Santos Grabalosa
Comunicació

Sóc de Calella, però fa més de vint anys que visc al Poble Nou de Pineda. Mai he estat gaire vinculada a cap de les dues parròquies, però des del 2013, per recerca personal i des d’altres àmbits, em vaig sentir interpel·lada per reconsiderar la participació a una església oblidada i abandonada. M’hi vàren fer acostar els petits espais d’interiorització i pregària i el caliu i carisma d’algunes persones. Antiga alumna de Lestonnac, vaig estudiar clàssiques a la UAB i filosofia a la URL però he viscut de les mans amb teràpies corporals i serveis d’hostaleria. Tinc un fill de vint-i-dos anys. Actualment administro la web de la parròquia i sóc catequista.

 

Montserrat Sitjas Güell
Vida Creixent

Vaig passar l’infància a la La Cellera de Ter (Girona) i vaig arribar a Calella als 12 anys, on vaig ser educada a la Companyia de Maria. De ben jove vaig realitzar “Encontres de Joventut” amb Mn. Josep M. Pujades i trobades de joves a Taizé. Em vaig casar amb algú molt espiritual amb qui hem compartit un llarg camí: durant molts anys vàrem impartir junts “Tallers d’Oració i Vida” del P. Ignasi Larrañaga i trobades d’Experiència de Déu, hem fet voluntariat a les Hermites de Maria de França, formem part d’un grup de Bíblia a Barcelona i som membres de l’Ordre Franciscà Seglar. Aquí a Calella portem el grup diocesà de “Vida Creixent”. La meva inclinació s’orienta vers la Pregària i el Silenci.