Tele-Pessebres al cancell de l’església

Aquests dies podeu veure al cancell de l’església, juntament amb l’únic diorama d’aquest any, una pantalla on podeu gaudir de les fotografies de diferents pessebres cedides per alguns pessebristes que enguany, degut a la situació sanitària, no han pogut realitzar l’habitual exposició al Casal de l’Amistat i ho han fet des de casa.

L’Associació de Pessebristes de Calella es va iniciar l’any 1990, i des d’aleshores cada Nadal fa exposició de pessebres i diorames que realitzen les persones aficionades de Calella i rodalies.
Des de l’any 2011 es cuida de muntar el pessebre de la ciutat, primer a l’Ajuntament Vell, i des de fa tres anys al portal gran de la parròquia i també al Museu del Turisme. Des del 2016 s’encarrega també del pessebre del Museu municipal i el del Centre Parroquial. Molts anys organitzen també cursets per ensenyar a fer-ne amb diverses tècniques.

És el primer any que s’ha dut a terme aquesta iniciativa, i com que està resultant exitosa, està previst que es mantingui els propers anys. Tant l’exposició com la convocatòria de les fotos està oberta a tothom, així que si feu pessebre a casa i us queda de concurs us podeu posar en contacte amb el correu pessebristescalella@gmail.com i l’afegirem l’any proper. Cal que feu la fotografia apaisada, i fins i tot el Fotofilm Calella s’ofereix a fer les fotos a casa vostra si no disposeu d’una càmera adient.

Comparteix

També us pot interessar...