Espai Focolar / Març 2020/ cancel·lat

Dissabte 14 de març la trobada focolar mensual >>> des de les 17.30 a 19.30h al Centre parroquial (c/Jovara, 102) queda suspesa de moment, degut als motius ja coneguts de precaució davant la pandèmia anunciada.

Tindrem un xic més de temps per valorar i trobar experiències al voltant del proper tema, que serà el de l’amor recíproc posarem en comú les vivències que han estat significatives espiritualment en aquest sentit, encoratjant-nos i ajudant-nos els uns als altres, a través de la nostra singularitat, a crear experiència de comunitat. Així afavorim una espiritualitat de comunió, una nova manera d’entendre l’espiritualitat tenint en compte que ens fem els uns als altres amb Jesús enmig.

És obert a tothom i a totes les edats i confessions. Si teniu previst portar menors de 16 anys ens ho haríeu de fer saber per tal de preparar activitats paral·leles adequades a la seva edat.

El Focolar >>> és un moviment que té la finalitat de promoure la comunió en l’Església i la unitat dels cristians, i treballar per la fraternitat universal entre persones de diferents cultures i creences. Comprèn persones de totes les edats i vocacions, i cerca de portar l’esperit evangèlic en diferents camps professionals i socials, des de l’economia a la política, des de l’art a l’educació o la sanitat.


Comparteix

També us pot interessar...