Paraula de Vida / Juny 2020

«Qui us acull a vosaltres, a mi m’acull, i qui m’acull a mi, acull el qui m’ha enviat» (Mt 10,40)

Així diu Jesús als seus deixebles quan els envia a predicar el seu missatge. Lleugers d’equipatge, han de deixar-se tractar com a hostes allà on vagin, disposats a acceptar les atencions dels altres amb humilitat. Essent ells els primers en deixar-se acollir, oferiran al seu torn l’ajuda i atenció als pobres i sembrant la pau allà on vagin, en també acollidora proximitat, com va fer Jesús. Ell serà qui actuarà a través d’ells, i qui els aculli, l’acull a Ell i al Qui l’ha enviat. També Jesús, com ells, va ser enviat, per Déu, i acollit per tants deixebles. Així hem d’acollir també nosaltres als més propers i deixar-nos també acollir per ells, per tal de generar l’amor recíproc i fratern.

Aquesta és la proposta de reflexió i de compromís de vida per aquest mes de juny de part del Moviment dels Focolars >>>, al qual Mossèn Cinto participa des de ben jove. Es tracta d’un breu comentari mensual d’una frase de l’Escriptura, que es proposa per a viure concretament en el propi ambient i per a compartir-ne l’experiència de renovació que suscita posar-la en pràctica.

La podeu llegir a la pàgina web oficial dels Focolars o bé visualitzar-la en forma de PowerPoint descarregant-la des d’aquest enllaç.


Comparteix

També us pot interessar...