Si no vols la guerra, prepara la pau

Divendres 8 d’abril, la Parròquia de Calella programà una xerrada-col·loqui amb el títol Si no vols la guerra, has preparat la pau? a càrrec del professor Xavier Garí de Barbarà.  Amb el suport de l’Ajuntament de Calella, aquesta conferència tingué lloc a l’Auditori Municipal de Can Saleta a les 19:30 h .

Ucraïna, Rússia, Europa, món. D’on venim? Què ha passat? Què podem fer? Aquest fou el fil conductor de la xerrada-col·loqui que ens oferí aquest historiador i irenòleg de la UIC, especialitzat en l’estudi de les possibles vies de resolució de conflictes.

Fou possible seguir aquest acte també per streaming i actualment es pot veure a You Tube>>>

Xavier Garí de Barbarà és doctor en Història Contemporània amb una tesi doctoral sobre el pacifisme cristià català i la no violència. És diplomat en Cultura de Pau i postgraduat en Mediació i Resolució de Conflictes. Exerceix com a professor a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya i és fundador del Centre d’Estudis de la No Violència de Catalunya i director de l’Escola Pau i Conflictes de la Universitat Menéndez Pelayo de Barcelona.

 

 

Comparteix

També us pot interessar...