Mostra de Cinema Espiritual 2022

En ocasió de la 19ª Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, han tingut lloc a l’Auditori Municipal de Can Saleta de Calella dues projeccions cinematogràfiques incloses en el cicle “Ignasi de Loiola i la seva petjada al món”, en el marc de la commemoració del cinquè centenari de l’estada de sant Ignasi a Manresa.

Divendres 18 de novembre a les 18.30h la pel·lícula El Camí Ignasià de Jordi Roigé (2021), amb presentació i cinefòrum a càrrec de Cristina Giménez Thomsen i del mateix director. Quatre pelegrins i un guia, de diverses procedències i creences, s’aventuren a seguir les passes que varen dur sant Ignasi des del seu País Basc natal fins al monestir de Montserrat i a Manresa l’any 1522 a la recerca d’ell mateix i de Déu.

Dilluns 21 de novembre a les 18.30h  Llegaron de noche d’Imanol Uribe (2022), amb presentació i cinefòrum a càrrec de mossèn Cinto, sobre l’assassinat de sis jesuïtes al campus universitari de la Universitat Centreamericana de El Salvador el 16 de novembre 1989 per part de l’Exèrcit.

Tot seguit podeu veure els trailers:­

Comparteix

També us pot interessar...