Advent 2021

Diumenge 28 de novembre hem celebrat la primera missa de l’Advent. Un any més, ens preparem de nou a rebre el Nadal, a un nou néixer, a renovar l’esperança d’un món diferent, més just i veritablement humà i reconciliat amb l’amor de Déu.

Estem passant per un temps a nivell mundial que per a molts s’ha aturat o accelerat en molts sentits i ens ha dut quasi forçosament a connectar amb la nostra interioritat i reconsiderar alguns aspectes importants de la nostra vida i el projecte que en tenim. En aquest temps de l’any, on se’ns crida també especialment a fer balanç del nostre camí com a seguidors de la proposta de Jesús, tant de tot allò que en recollim com de tot allò que ens n’allunya, prenguem de nou l’oportunitat, talment sempre present, d’obrir-nos a l’alliberament i el perdó, dedicant’hi alguna estona de pregària, de silenci, meditació o reflexió.

Retornem una mica de temps al nostre Creador que ens estima i gràcies al qual existim, ja que som fills seus a través del Crist, que ens ho fa saber, ens salva de no creure-ho i ens mostra el camí per fer vida veritable en la seva pau i alegria. Aquests dies que fem memòria  de la seva vinguda entre nosaltres, pensem-hi i celebrem-ho aplegant-nos en el seu nom.

 

Comparteix

També us pot interessar...