Pessebres al cancell de l’església 2021

Des de dissabte 18 de desembre podeu veure al cancell de l’església, juntament amb el diorama, una pantalla on podeu gaudir de les fotografies de diferents pessebres cedides per alguns pessebristes, talment com l’any passat es va iniciar degut a la situació sanitària. Aquest sí s’ha fet també l’habitual exposició al Casal de l’Amistat, de les 18 a les 20h els feiners i de les 18.30 a les 21h els festius.

L’Associació de Pessebristes de Calella es va iniciar l’any 1990, i des d’aleshores cada Nadal fa exposició de pessebres i diorames que realitzen les persones aficionades de Calella i rodalies.
Des de l’any 2011 es cuida de muntar el pessebre de la ciutat, primer a l’Ajuntament Vell, i des de fa tres anys al portal gran de la parròquia i també al Museu del Turisme. Des del 2016 s’encarrega també del pessebre del Museu municipal i el del Centre Parroquial. Molts anys organitzen també cursets per ensenyar a fer-ne amb diverses tècniques.

Si feu pessebre a casa i us queda de concurs podeu fer-ne una fotografia o petit video i enviar-ho al correu pessebristescalella@gmail.com i l’afegirem l’any proper. Cal que la fotografia sigui apaisada, i si no en quedeu contents o no disposeu d’una càmera adient, poseu-vos en contacte amb aquest mateix correu, que disposen de voluntaris per venir-les a fer a casa vostra.

Comparteix

També us pot interessar...