Temps de la Creació: Jubileu per la Terra

Comencem el nou curs a la nostra Parròquia, amb l’impuls de l’any aniversari especial Laudato si’, unint-nos a tots els cristians d’arreu del món en la celebració del Temps de la Creació.

Com cada any, durant aquest Temps de la Creació, de l’1 de setembre, jornada d’oració per la creació, al 4 d’octubre, dia de Sant Francesc d’Assís, estem cridats a aprofundir la nostra relació amb el Creador, amb tots els nostres germans i amb tota la creació. El lema d’enguany: “Jubileu per la Terra”, ens convida a renunciar al consum excessiu i als sistemes econòmics basats en un creixement constant a costa de la Terra i dels pobres. El Jubileu vol ser un temps de descans per a la Terra de la constant explotació a què la sotmetem, un temps per restaurar els ecosistemes i les persones.

Us convidem a unir-vos a aquest temps de pregària, conversió i acció per la creació.

En aquest enllaç http://www.justiciaipau.org/ecoparroquies/temps-de-la-creacio/ trobareu propostes i materials amb informació, reflexions i pregàries. Us encoratgem a triar-ne algunes per compartir especialment entre vosaltres.

Com recordareu, el 24 de maig d’aquest any ens vàrem adherir a la Xarxa d’Ecoparròquies.


Comparteix

També us pot interessar...