Espectacle multimèdia a Pineda de Mar: el sentit de la vida a finals de pel·lícula

Dilluns 1 d’abril els Arxiprestats de la Tordera i del Maresme ens han fet una original proposta com a segona trobada quaresmal. Es tracta d’un espectacle multimèdia titulat «Mataries al protagonista?», un impactant treball en equip sobre cinc seqüències de finals de pel·lícula acompanyades d’una reflexió sobre el sentit de la vida i amb música de fons.

Ha estat elaborat per Mn. Peio Sànchez, conegut crític cinematogràfic i impulsor de la Mostra de Cinema Espiritual, que ha triat les seqüències cinematogràfiques, Mn. Xavier Morlans, professor de Teologia i propulsor de noves formes d’evangelització, autor dels monòlegs, i Toni Olaf Sabater, pianista especialitzat en música contemporània i jazz, als teclats, acompanyat de Marina Joan Bernat al violí.

L’espectacle s’ha realitzat al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, pràcticament ple, (Antoni Doltra, 11-13 >>>) a partir de les 20:30h. Totes les pel·lícules seleccionades eren de gran qualitat, així com els comentaris pertinents. Cinc en total, el tema principal de les quals era el final de la vida, en cadascuna d’elles en concepció i actitud ben diferents, però ressaltades totes elles a la llum de l’esperança per la humanitat, refermada amb breus però significatives lectures de l’evangeli per part de Xavier Morlans. L’acompanyament musical a les bandes sonores, excel·lent.


Comparteix

També us pot interessar...