Paraula de Vida / Octubre 2020

«Tothom qui s’enalteix serà humiliat, però el qui s’humilia serà enaltit» (Lc 14,11)

En un món en el que sembla que el valor de la vida es mesura pels èxits i en competència per assolir llocs d’enaltiment, aquestes paraules ens fan notar un cop més com l’Evangeli va a contracorrent d’aquesta manera de procedir, que oblida i deixa enrere tots aquells que no segueixen aquestes regles de joc. Les “lleis” de Déu són unes altres…Voler-se “abaixar”, ser humil, fer-se petit, servir, és sempre el punt de partida i el lloc des del qual, assumint la realitat tal com se’ns presenta, sigui amb precarietat o complexitat, serem acompanyats a noves dimensions. Si ens hem enaltit, la justícia de Déu ens farà adonar de la nostra petitesa.
En el dia a dia, hora a hora, a dins nostre, siguem sincers, ¿ens enaltim o ens fem humils? Ni enaltir-nos ni fer-nos humils és del tot cosa nostra…

El Moviment dels Focolars >>>, al qual mossèn Cinto participa des de ben jove, ens suggereix cada mes una reflexió aprofundida a partir d’una frase de l’Escriptura, que es proposa per a viure concretament en el propi ambient i per a compartir-ne l’experiència de renovació que suscita posar-la en pràctica.

La podeu llegir a la web oficial dels Focolars o bé gaudir del text amb imatges descarregant-lo des d’aquest enllaç.


Comparteix

També us pot interessar...