Paraula de Vida / Maig 2021

«Déu és amor, i el qui està en l’amor està en Déu, i Déu està en ell» (1Jn 4,16)

Un mes més, proposem des la Parròquia una frase de l’Evangeli per a viure i fer-la nostra durant el mes. Coincideix amb la Paraula de Vida que proposa el Moviment dels Focolars arreu del món. En podeu llegir el comentari publicat en la pàgina web dels Focolars. També us el podeu descarregar a l’ordinador en forma de PowerPoint amb veu i música en aquest enllaç

Una frase ben eloqüent i que en poques paraules ho diu tot. Es podria dir que és el rovell de l’ou de la vida i de la fe cristianes, l’essencial del missatge de Jesús: Déu ens estima i nosaltres podem estimar-nos i estimar-lo, perquè Ell ens ha estimat primer donant-se en la persona del seu Fill encarnat.

Ajudem-nos durant aquest mes de maig, dedicat especialment a Maria, a viure com ella confiant en l’amor del Pare, estimant com ella a Jesús en cadascun dels nostres germans i germanes, deixant-nos acaronar i habitar interiorment per l’Esperit Sant. Sí, Déu és amor i nosaltres estem convidats a ser-ho com Ell i en Ell.

I si estimem, cada dia podrà ser una nova oportunitat de viure en plenitud i trobarem llum i força també en les dificultats i en els sofriments que a vegades la vida comporta.

 

Comparteix

També us pot interessar...