Paraula de Vida / Gener 2020

«Ens tractaren amb una humanitat poc corrent» (Ac 28,2)

Així diu Pau dels habitants de Malta que el varen acollir d’un naufragi, juntament amb més de dues-centes persones. Tot i ser un presoner que anava a Roma a ser jutjat, va encoratjar els companys de viatge desesperats confiant del tot en la intervenció providencial de Déu, trobant-se amb l’ajuda d’unes persones que tot i que no coneixien l’Evangeli, duien al cor aquesta empremta de l’acollida del Pare misericordiós. Cal reconèixer i apreciar el bé rebut a través de l’amor concret de qui es creua en el nostre camí. Us heu sentit mai rebuts amb aquesta humanitat que està per sobre de diferències i possibilita l’amor recíproc?

Aquesta és la proposta de reflexió i de compromís de vida per al primer mes de l’any 2020 de part del Moviment dels Focolars >>>, al qual Mossèn Cinto participa des de ben jove. Es tracta d’un breu comentari mensual d’una frase de l’Escriptura, que es proposa per a viure concretament en el propi ambient i per a compartir-ne l’experiència de renovació que suscita posar-la en pràctica.

La podeu trobar impresa a les taules que hi ha a prop de les dues portes de l’església, o la podeu llegir o veure i escoltar en forma de PowerPoint. Les reflexions dels mesos anteriors les podeu trobar a la mateixa pàgina dels focolars, l’enllaç de la qual us hem facilitat més amunt.

Us proposem no només llegir-la sinó també trobar-hi exemples en particular, tal com es suggereix, i si ho considereu, podeu venir-ho a compartir en la propera trobada de l’Espai Focolar>>> el proper 18 de gener.


Comparteix

També us pot interessar...