Cadena de pregària durant l’estat d’alarma

Donada la situació actual i per iniciativa d’algunes persones de la nostra parròquia de Calella, us encoratgem a participar des de casa, mentre duri l’estat d’alarma, d’una cadena de pregària que hem posat en marxa de les 7 del matí a les 23h de la nit, de manera que possiblement sempre hi hagi algú de nosaltres que pregui, tenint present els malalts, els professionals sanitaris, els voluntaris, i totes les persones que pateixen els efectes de la pandèmia de la Covid-19.

La proposta concreta és dedicar mitja hora al dia a recollir-se amb la intenció de posar-ho tot en mans de Déu i pregar que tot evolucioni positivament. Cadascú pot fer-ho com cregui més convenient: recitant alguna pregària, meditant en silenci o bé amb l’ajut d’algun text. En qualsevol cas, cerquem per a nosaltres i per a tots una espurna de la llum de Déu enmig de la foscor que vivim. Aquest compromís de pregària ens pot ajudar com a comunitat i també personalment, especialment en aquests dies de confinament i incertesa.

Com a signe de continuïtat d’aquesta pregària personal i comunitària alhora, en començar la mitja hora es pot pregar amb aquestes paraules:

“Déu i Pare nostre, en comunió amb els qui pateixen els efectes del coronavirus, em disposo a viure una estona conscientment a la vostra presència. Feu que aquests dies ens ajudin a retrobar-nos més profundament amb Vós, i ens facin redescobrir el veritable sentit de la vida i del món. Consoleu-nos i deslliureu-nos del flagell de la pandèmia. Tingueu cura dels infectats, sosteniu els professionals sanitaris, voluntaris, treballadors i persones que pateixen els efectes, doneu encert als governants i a tots infoneu la vostra pau. Per Crist Senyor nostre. Amén.”

En acabar la mitja hora es pot pregar amb aquestes paraules:

“Déu i Pare nostre, passo el relleu de la pregària en solidaritat amb tots els qui pateixen els efectes del coronavirus. Consoleu-nos i deslliureu-nos del flagell de la pandèmia. Tingueu cura dels infectats, sosteniu els professionals sanitaris, voluntaris, treballadors i persones que pateixen els efectes, doneu encert als governants i a tots infoneu la vostra pau. Per Crist Senyor nostre. Amén.”

Si us hi voleu inscriure, només cal que ens doneu el vostre nom i quina hora heu triat, a través del nostre contacte de la web o bé al mòbil 619 951 902 (Rosa) per WhatsApp.

Si hi ha qui està disposat a fer-ho durant la nit, es podria també pensar a allargar la franja horària.


Comparteix

També us pot interessar...