Visita de les Relíquies de Santa Bernadeta a Girona

Coincidint amb el 175 aniversari del naixement de Santa Bernadeta, els dies 12, 13 i 14 de novembre la nostra Diòcesi de Girona ha acollit les Relíquies de Santa Bernadeta perquè els fidels i simpatitzants de l’Hospitalitat de Lourdes les puguin visitar.

El relicari va arribar dimarts 12 a la Residència per a gent gran de les Germanetes dels Pobres de Girona, on va començar una pregària a les 11 30h seguida d’una missa i més tard a les 18h Rosari i vespres. Després va ser traslladat a la Basílica de Sant Feliu, a la capella de Sant Narcís, amb una vetlla de pregària, on es podien visitar tot l’endemà. Dimecres a les sis de la tarda es va celebrar una missa presidida pel bisbe Francesc. La litúrgia es va iniciar amb una breu processó i entre els assistents hi havia molts membres de l’Hospital de Lourdes procedents d’arreu del Bisbat. Dijous al matí, després de la missa de comiat, les relíquies varen continuar el seu pelegrinatge en direcció Vic.

Us anunciem també que el proper any 2020, del 10 al 13 de setembre està previst un Pelegrinatge a Nevers, al Convent de Gildar, on descansa el cos incorrupte de la Bernadeta. Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb el telèfon del delegat Salvador Torrent 699 29 31 23.


Comparteix

També us pot interessar...