Celebració Comunitària de la Unció dels Malalts

Diumenge 11 de febrer, coincidint amb la festa de la Mare de Déu de Lourdes, se celebra la Jornada Mundial del Malalt. L’objectiu d’aquesta jornada és sensibilitzar la societat sobre la necessitat d’assegurar la millor assistència possible a les persones malaltes, i ajudar a viure millor la seva situació als qui per edat o per malaltia es troben considerablement limitats o condicionats. També és una oportunitat perquè els cristians siguem més conscients de la importància d’acompanyar espiritualment, també amb els sagraments, les persones malaltes o impossibilitades d’assistir a les celebracions litúrgiques de la comunitat.

Amb motiu d’aquesta Jornada, durant les dues misses del diumenge al matí, a les 10 i a les 12 h, les persones grans o amb malalties serioses o cròniques podran rebre el sagrament de la Unció dels Malalts.

Els qui per motius del seu estat de salut no puguin venir al temple i desitgin rebre aquest sagrament, poden avisar mossèn Cinto trucant-li o escrivint-li al 638 593 779, i el mossèn anirà a trobar-los a casa personalment i els conferirà aquest sagrament que canalitza la proximitat del Senyor, especialment en els moments de gran fragilitat corporal.

 

Comparteix

També us pot interessar...