Celebració Comunitària de la Unció dels Malalts

Divendres 11 de febrer, coincidint amb la festa de la Mare de Déu de Lourdes, se celebra la Jornada Mundial del Malalt. L’objectiu d’aquesta jornada és sensibilitzar la societat sobre la necessitat d’assegurar la millor assistència possible a les persones malaltes, i ajudar, els qui per edat o per malaltia es troben limitats permanentment, a viure millor la seva situació. També és una oportunitat perquè els cristians siguem més conscients de la importància d’acompanyar espiritualment, també amb els sagraments, les persones malaltes o impossibilitades d’assistir a les celebracions litúrgiques de la comunitat.

Amb motiu d’aquesta Jornada, s’ha celebrat l’Eucaristia a les sis de la tarda , a fi de facilitar la participació de les persones grans o malaltes. Durant aquesta celebració, les persones grans o amb malalties serioses o cròniques han pogut rebre el sagrament de la Unció dels Malalts.

Els qui per motius del seu estat de salut no hagin pogut venir al temple i desitgin rebre aquest sagrament, poden avisar Mn. Cinto trucant-li o escrivint-li al 638 593 779, i el mossèn anirà a trobar-los a casa personalment i els conferirà aquest sagrament que canalitza la proximitat del Senyor especialment en els moments de gran fragilitat corporal.

 

També us pot interessar...