Lourdes 2020

Dimarts 11 de febrer a la missa de les 20h vàrem celebrar el 162 aniversari de la primera aparició a Lourdes, coincidint amb la Jornada Mundial del Malalt.

Aquest any el Pelegrinatge a Lourdes es realitzarà del 23 al 27 de juny. El lema d’enguany està dedicat a la Immaculada Concepció recordant les paraules que la Mare de Déu va dir a la Bernadeta el 25 de maig “Que soy era Immaculada Concepciou”.

Us encoratgem a aprofitar aquesta ocasió per acompanyar-hi malalts i gent gran per viure una experiència transformadora i solidària de la fe sota la protecció i l’empara de la Mare de Déu, sigui participant en qualitat de malalt, persona gran, acompanyant, infermer o assistent sanitari o religiós. Podreu fer les reserves a partir del 24 d’abril posant-vos en contacte amb el delegat de la Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, Sr. Salvador Torrent, al tlf. 699 29 31 23

També us fem saber que encara hi ha les inscripcions obertes fins a final de febrer per visitar i fer estada a Nevers els 10,11,12 i 13 de setembre, al convent on va viure la Bernadeta quan era religiosa i on s’hi pot veure el cos incorrupte. El preu del viatge i pensió completa, fora del 1er dia que cadascú es porta el dinar, és de 310 euros l’habitació compartida, 50 euros més si és individual. Places limitades.
Per més informació podeu trucar al telèfon abans esmentat.


Comparteix

També us pot interessar...