Papa Francesc a la Sala Mozart

En ocasió del desè aniversari de l’elecció del papa Francesc, la Parròquia ha programat a la Sala Mozart de Calella la projecció de dues pel·lícules recents, molt ben valorades per la crítica: La Carta i Amén. Francisco responde, de les quals en podeu veure un tràiler en els links que trobeu tot seguit.

Dijous 1 de juny a les 9 del vespre es projectà “La Carta”, amb l’assistència de més d’un centenar de persones. Aquest documental, convertit en un fenomen viral, presenta el papa Francesc en diàleg amb un líder indígena de l’Amazones, un refugiat climàtic del Senegal, una activista juvenil de l’Índia i una parella de científics dels Estats Units, en representació de les veus que sovint no s’escolten en la conversa global sobre l’estat preocupant del nostre planeta.

Divendres 9 de juny hi haurà dues sessions, a les 18 i a les 21 hores, de la pel·lícula   “Amén: Francisco responde” , dirigida per Màrius Sànchez i Jordi Évole, en la qual 10 joves d’arreu del món, alguns d’ells més aviat allunyats dels plantejaments cristians i molt crítics amb l’Església institucional, es reuneixen a Roma amb Francesc amb l’objectiu de conversar-hi, lliurement i sense guió previ, sobre els temes que els interessen més diversos. El que els espera és una trobada inèdita, una conversa de tu a tu, un esdeveniment únic. D’aquest documental, se n’ha fet una primera projecció a la Sala Mozart dijous 1 de juny a les 11 h del matí, amb els 120 alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Pia.

L’entrada és lliure i convidem a fer-ne màxima difusió entre els joves i el públic en general, per l’interès que tenen ambdues pel·lícules.

 

 

 

Comparteix

També us pot interessar...