Propostes d’Aprofundiment – Setmana Santa 2021

Per tal de viure amb més profunditat i consciència aquests dies de Setmana Santa, els més importants de l’any per a tot cristià, des de la Parròquia de Calella us oferim aquestes dues propostes:

 Dissabte Sant de 10 a 13h

Matinal de lectura vivencial en grup i compartida de la Passió segons St. Mateu, dins del marc de les jornades telemàtiques de reflexió, diàleg i pregària en comunió que mossèn Cinto ha organitzat i acompanya aquest curs sota el nom de “Dissabtes amb Tu” >>>

De diumenge de Rams a Diumenge de Pasqua

Des de l’Equip de Pastoral Familiar de la Diòcesi de Girona, durant tota la setmana, es proposa un treball individual d’una meditació diària, per recórrer un camí experiencial de nou PASSOS, des de la intimitat de l’ànima de la filòsofa, mística, santa i doctora de l’Església Edith Stein. Els textos han estat recopilats i comentats per Joan Maria Bovet i Josep González.

Cada dia es rebrà una reflexió per correu electrònic sobre la qual fer una interiorització, seguint cinc punts que seran indicats. Dissabte Sant es farà una trobada online de 11 a 12 h per qui desitgi compartir.

Cal apuntar-se a pastoralfamiliargirona@gmail.com o bé als telèfons 639 818 699 (M. Àngels) o 676 303 416 (Josep M.).

 

Comparteix

També us pot interessar...