Nens i nenes, nois i noies, us agradaria cantar?

Aquest curs la parròquia convida els nens i nenes, nois i noies que cursaran la catequesi o ja ho han fet, i que els agradaria cantar, a formar part d’un cor. Volem promocionar la música entre els més joves amb la finalitat de celebrar amb més alegria la litúrgia i la trobada de la comunitat reunida, però sobretot afavorir el seu desplegament no només com a músics sinó principalment com a persones i com a cristians dins la societat actual.
Obrirem dos grups de cant coral, un per als més joves, dels 7 als 12 anys, que formaran part de l’Escolania de Sta. Maria de Calella, i un altre per als majors de 12 anys, que compondran el Cor Jove de la Parròquia.

Escolania de Santa Maria de Calella

L’Escolania voldrà ser una formació per a nens i nenes entre 7 i 12 anys que vulguin participar d’una manera més activa a la parròquia de Calella. Tindrà com a objectiu principal reunir les veus de diferents infants i joves de Calella i pobles propers, per tal d’oferir els seus cants sobretot a les celebracions de l’església de Calella.
Aquesta Escolania treballarà com a repertori principal els cants litúrgics propis de la missa, així com altres peces sacres i d’altres que puguin ser d’interès per afavorir el desenvolupament d’aquests infants i joves com a formació coral, com a persones i com a músics.
L’Escolania participaria a la missa de 12 del segon i quart diumenge de cada mes, i per tal de poder tenir una bona preparació, assajaran tots els dissabtes de 10 a 11.30h del matí a l’església. Només caldrà que facin una petita prova de veu per tal de veure el potencial de cadascun.
Per inscriure’s o més informació us podeu posar en contacte amb la directora, Maria Vives, al 696 64 80 05

Cor Jove de la Parròquia

Els joves de l’ESO i endavant formaran part d’aquest altre cor. Aquest grup estarà també obert a instruments actuals, a més de cantar. D’estil ben propi i juvenil, s’anirà perfilant sobre la marxa, segons els participants.
Per inscriure’s o més informació truqueu o envieu whatsapp a la Puri Rojo al 636 63 88 39

Us hi esperem!

Podeu veure la notícia a Ràdio Calella, Mn. Cinto en parla a l’entrevista del minut 8’30” al 15′>>>


També us pot interessar...