Famílies a l’escalf d’altres famílies

Des de la Parròquia de Calella, conjuntament amb algunes famílies de l’àmbit del Moviment dels Focolars, s’ha programat dissabte 25 i diumenge 26 de març una convivència al Centre Mariàpolis Loreto de Castell d’Aro (Baix Empordà) per a famílies i parelles que vulguin compartir, descansar, pregar, gaudir de la natura, dialogar, parlar i riure junts, amb el desig d’aprofundir la proposta cristiana per a la família.

L’arribada està prevista el dissabte entre les 10 i les 11 del matí, i la trobada es clourà diumenge amb la celebració de l’Eucaristia a partir de les 5 de la tarda.

Per a inscriure’s cal omplir aquest formulari i enviar-lo com abans millor, per a facilitar la distribució de les famílies i de les parelles que hi participin en les dues masies disponibles, el Mas Dausà i el Mas Oliver, i poder preveure millor les activitats per a la mainada.

Per a informacions pràctiques sobre el lloc o la inscripció, truqueu o escriviu al 669 48 63 87.

Per a propostes o preguntes sobre les activitats del cap de setmana, truqueu o escriviu a Toni Borja 670 58 32 12 / Rosa Maria Coletas 639 40 18 04.

Quota de participació

Adults 74€ / 10-17 anys 60€ / 4 -9 anys 35€ / fins a 3 anys gratuït

10% de descompte per a les famílies amb 2 fills de més de 3 anys i 5% per a les que hi venen amb un fill de més de 3 anys.

És possible participar-hi només dissabte o només diumenge. Consulteu les quotes de participació dins del formulari d’inscripció.

Que ningú no deixi de participar-hi per motius econòmics.

 

També us pot interessar...