Corpus Christi 2023

Diumenge 11 de juny hem celebrat de nou Solemnitat del Santíssim Cos i la Santíssima Sang de Jesucrist, la Vida que ens dona a través de la seva entrega en el Sagrament de l’Eucaristia. És un dia especialment festiu en que s’honora aquest Sagrament, es caracteritza arreu amb les tradicionals catifes fetes  amb flor natural.

Tot fent experiència de comunitat, nombrosos voluntaris de la nostra parròquia han elaborat les dues estores. Juntament amb la del cancell, han estat dissenyades per Isabel Feliu, artista de la nostra Parròquia.

A la darrera Eucaristia de les 19h ha tingut lloc la tradicional Processó sobre la catifa del passadís central de l’església. Coincidint també amb el final de Curs de la Catequesi,  hem comptat amb la presència del nostres infants i les seves famílies, tant si ja han fet la Primera Comunió com si s’hi estaven preparant, per ells  hem celebrat també l’Eucaristia en acció de gràcies, i per encomanar que aquestes llavors rebudes donin bons fruits.

En acabar hem rebut la presència de les autoritats i els grallers amb els Gegants que han realitzat una petita dansa dins el recite eclesial.

Les col·lectes de tot el cap de semana han estat destinades íntegrament pels serveis de Càritas de Calella.

Comparteix

També us pot interessar...