Quan podrem celebrar de nou a l’església?

Tot iniciant aquest proper dilluns 18 de maig, la primera fase de la desescalada del confinament, l’església parroquial de Calella obrirà el cancell principal, de manera que es podrà accedir al cambril dels llantions i veure l’interior de l’església, però no entrar-hi.
A partir de dilluns 25 de maig, ja dins de la fase 1 del desconfinament s’obrirà l’església i es començarà a celebrar públicament l’Eucaristia segons els horaris habituals. Recordem que en aquesta fase es permetrà l’assistència grupal però no massiva i caldrà fer-ho amb les mesures adequades, com l’ús de mascareta i desinfecció de les mans abans de sortir de casa i quan s’entrarà a l’església, evitant tocar qualsevol objecte del temple, inclosos els bancs a no ser que sigui imprescindible per asseure’s o aixecar-se, i mantenint la distància recomanada entre persona i persona, sempre que no calgui acompanyament físic de suport.

A les misses del cap de setmana, hi haurà equips de voluntaris que facilitaran la participació a les celebracions segons les mesures higièniques i de prevenció necessàries. Qui vulgui oferir-se per fer aquest servei que contacti la Sònia Pruna al 629 21 80 42.

Fins al diumenge 24 de maig, doncs, es podrà seguir en directe l’Eucaristia de la Parròquia a les set del vespre dels diumenges des dels mitjans habituals fins ara >>>


Comparteix

També us pot interessar...