Projecció de la pel·lícula “Silenci”

Divendres 21 de desembre a les 21h a la Sala Mozart hem projectat la pel·lícula “Silence” de Martin Scorsese. És el fruit d’un projecte de prop de trenta anys sobre l’adaptació d’una novela amb el mateix títol, de l’escriptor japonés i cristià Shûsaku Endo, basada en fets reals.

Ambientada en el Japó feudal del segle XVII, dos sacerdots jesuïtes emprenen el seu viatge des de Portugal a aquest país per trobar el seu mentor, interpretat per Liam Neeson, el qual ha renunciat públicament a la Fe per haver estat torturat. El cristianisme està prohibit i perseguit en aquesta època i no són ben rebuts, tal com són mortificats i executats tots els que el professen.

El film mostra un intens contrast i una interessant dialèctica entre dues formes radicals d’entendre la religió, la fe i la vida, temes que sempre han estat presents i qüestionats en aquest excel·lent director.

Podeu veure la presentació que Mn. Cinto va fer l’any passat en ocasió de la participació d’aquesta obra en el cicle de Cinema Espiritual >>>


Comparteix

També us pot interessar...