Celebració Comunitària de la Reconciliació

Dimecres Sant 17 d’abril a les 20.15 h, després de la missa de les 19.45h, hem celebrat en comunitat el Sagrament de la Reconciliació, tan important en la vida del cristià. Important perquè un cop endinsats en la manera d’estar i ser seguint Jesús, ja no podem fer marxa enrere si volem ser coherents amb la seva proposta d’amor vers els altres i vers nosaltres mateixos, amb el respecte que es mereix Déu, que com a Pare misericordiós sempre ens perdona i ens estima.
Amb aquest sagrament tenim l’ocasió de fer balanç de tot allò que hem de perdonar i alhora de tot allò que ha de ser perdonat en nosaltres. Bé prou ja ens xerrica la consciència quan observem que dins nostre hi ha alguna cosa que ens allunya de la pau interior. Reconèixer-ho i deixar-se perdonar és una benedicció que ens la pot retornar. I també ens ajuda a perdonar.

És bo que mirem de participar en aquest moment personal i comunitari de reconciliació amb nosaltres mateixos i entre nosaltres, amb el món i amb Déu, i experimentar un cop més que res ens pot separar d’Ell. Juntament amb Mn. Cinto, ens han acompanyat Mn. Casellas de Pineda, Mn. Santi Parejo de Canet i els pares Magí i Arun de Madurai, caputxins d’Arenys de Mar.
 


Comparteix

També us pot interessar...