“Paraula de Vida” una reflexió mensual a la nostra web

«Si, doncs, jo, que sóc el Mestre i el Senyor, us he rentat els peus, també vosaltres us els heu de rentar els uns als altres» (Jn 13,14) és la paraula proposada per a reflexionar aquest mes d’Abril. La podeu llegir o veure i escoltar en forma de powerpoint. Ens acollim, ens servim prou els uns als altres?

Com bé sabeu, el nostre Mossèn Cinto Busquet pertany des de ben jove al Moviment dels Focolars, fundat per Chiara Lubich. D’ençà que va arribar a Calella, a les taules de prop de les dues entrades de l’església, on també s’hi troba el Full Parroquial, hi ha hagut uns petits fulletons on es publica una petita reflexió sobre alguna frase de l’Evangeli. Us hi havieu fixat? Es tracta de la reflexió mensual que publica el Moviment, fent notar com La Paraula de l’Evangeli, a través dels comentaris de Chiara Lubich, i amb algun exemple concret, pot donar llum i sentit a la nostra vida de cada dia.
Per tal que no us passin desapercebudes i les podeu tenir més a mà, hem decidit obrir la possibilitat de seguir-les des d’aquí amb un recordatori que us anirem fent arribar. De ben segur us seran del vostre grat i bé.

Les reflexions dels mesos anteriors les podeu trobar a la mateixa pàgina dels focolars, l’enllaç de la qual us hem facilitat més amunt.

Fins ben aviat!


Comparteix

També us pot interessar...