Missa Exequial per la germana Pilar Manresa de l’Hospital

Dimecres 27 de novembre La Germana de l’Hospital Pilar Manresa i Nualart ha tornat a la casa del Pare.Divendres 29 de novembre a les 12h hem celebrat la Missa Exequial per donar-li les gràcies per tot el que ha donat.

La germana Pilar va nèixer a Tordera on va viure la seva infància i adolescència. Alumne del col.legi de les germanes Carmelita Vedruna, va fer l’opció de la vida religiosa de molt joveneta. I a l’edat de 18 anys va ingressar a la Congregació d’aleshores Germanes Carmelites de la Caritat fent el Noviciat a la ciutat de Vic.

Una vegada fets els anys de formació i la seva professió religiosa, i havent manifestat que li agradaria poder-se dedicar a la cura de les persones malaltes, la Congregació va acceptar la seva inquietud. D’aquesta manera es va dedicar a la cura dels malalts a l’Hospital de Granollers, l’Hospital d’Olot, i com tots ja sabeu, a l’Hospital de Calella on hi ha estat 48 anys.

Podem dir que la seva vida ha estat sempre d’un servei acurat i ple d’amor. Amb goig i agraïment podem dir que la seva PASSIÓ han sigut Jesús de Natzaret, descobert ja desde la seva infantesa i les persones malaltes i necessitades.

Aquí a Calella tots som testimonis de la seva entrega i generositat incondicional. I són moltes les famílies i professionals que tenen en el seu cor un gran record i li expressen el seu agraïment. GRÀCIES PILAR PER TOT.


Comparteix

També us pot interessar...