Bona Pasqua 2022!

Dissabte Sant ha estat tot un dia de vetlla des de Divendres Sant, on hem contemplat Jesús com a home i mestre de vida guaridor, messies reconegut per molts ja al seu temps, mort i injustament. Han estat unes hores que hem fet memòria del dolor que representa la mort, tan lligada a la vida, que sembla que ho fa acabar tot. Pensem en tots els que ens han deixat, els més propers i els no tan propers però que hem fet nostres aquests darrers mesos, entre la pandèmia i la inhumana guerra d’Ucraïna i la de tants altres llocs arreu del planeta.

En mig d’aquesta foscor, sempre resta una esperança, perquè Jesús ho ha fet possible. Ell ha passat de la mort a la Vida, Vida veritable que vol fer-se perdurable per sempre entre nosaltres: la  victòria de l’amor sobre l’odi, de la humilitat sobre l’orgull, de la solidaritat sobre l’egoisme, de la comunió fraterna sobre l’individualisme, de l’alegria sobre la tristesa i de la vida sobre la mort.  Confiem-hi! Jesús mort i ressuscitat ho ha fet possible!

Encenent els petits ciris de mà en mà a la Vetlla Pasqual simbolitzem la seva Llum, que sempre il·lumina tota foscor, i acollint la seva Paraula i fent-la viure en nosaltres encenem també el cor per il.luminar una mica més el nostre voltant més proper. En acabar, també diumenge, fem nostre el ressò del missatge de la dolça veu del “Cant de l’Àngel” que enguany ens ha regalat l’Adrià Gómez Grima.

Joiosa Pasqua! Creiem que serem renovats en Ell, sempre en mig nostre! Escampem l’alegria del Ressuscitat!

 

Comparteix

També us pot interessar...