Acte Ecumènic a Calella

El dilluns 22 de gener, en ocasió de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, es va celebrar a la nostra església parroquial un acte ecumènic a les vuit del vespre.

En el context d’una celebració ecumènica de la Paraula, vam tenir l’oportunitat d’escoltar, en una molt amena explicació, les reflexions de la pastora Ruth Giordano, membre de l’equip pastoral de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa, sobre les aportacions de la Reforma Protestant, en ocasió del cinquè centenari de la publicació de les tesis innovadores de Martí Luter.

La Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians és una iniciativa ecumènica que es duu a terme cada any del 18 al 25 de gener arreu del món, i enguany té com a lema la frase bíblica: “La vostra dreta, Senyor, és forta i gloriosa” (Ex 15,6).

La Parròquia queda agraïda de la participació que hi va haver en acollir aquest moment de reflexió sobre la contribució del protestantisme a l’Església universal i de pregària per la comunió fraternal de tots els seguidors de Crist.


Comparteix

També us pot interessar...