Trobades Quaresmals 2020 “Continuar creient en un temps d’increença”/cancel·lades fins a nou avís

«Estigueu sempre a punt per a donar una resposta a tothom qui us demani la raó de l’esperança que teniu; però feu-ho serenament i amb respecte» (1Pe 3,15-16).

Així ens diu l’apòstol Sant Pere també a nosaltres avui. La fe en Déu és una qüestió que el creient ha de treballar contínuament, sobretot avui que estem en un món en el qual veiem que moltes persones poden viure sense creure en Ell. ¿La nostra fe ens ve només de l’educació rebuda o l’hem assumida i pensada personalment? ¿Com puc respondre d’aquesta fe davant les persones que no creuen i em pregunten?

Les Trobades Quaresmals que els Arxiprestats de la Tordera i el Maresme ens proposen enguany, juntament amb l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona, seran una breu formació que duu el títol de «Continuar creient en un temps d’increença», que es realitzarà en quatre sessions, de les quals s’han fet ja les dues primeres, els dilluns de març 2 i 9, i les dues següents a determinar durant el mes de maig, que serà anunciat més endavant. Eines per reconèixer, refermar i comunicar la nostra fe. És obert a tothom. Podeu veure’n el programa amb els continguts que es desenvoluparan.
Des de Calella sortirem de la plaça del mercat en cotxes particulars a les 20.35h. Caldrà avisar a la Sònia Pruna al tlf. 629 21 80 42 per tal d’organitzar les places, indicant si disposeu o no de vehicle. Si veniu de fora també us hi podeu afegir.


Comparteix

També us pot interessar...