Taller d’oració i vida

Dijous 13 de febrer a les 19 h al Centre Parroquial s’ha fet una reunió informativa per donar a conèixer el taller d’oració i vida de quatre mesos de durada en el qual s’aprendrà i aprofundirà en l’art de pregar, seguint el mètode del P. Ignacio Larrañaga, ofm. Des del primer dia tindrà caràcter experimental i pràctic. A mesura que la pregària madura porta a una vivència profunda de la fe i abandó de si mateix que impregna tots els àmbits de la vida i la fa afrontar amb una fortalesa que fa superar pors, angoixes, tristeses i contrarietats. Aquest transformador taller és un instrument de vitalització eclesial i nova evangelització que sens dubte podrà estimular el testimoni i la vida cristiana dels qui hi participin.

Totes les sessions tindran una durada de dues hores i es faran els dijous de 19.30 a 21.30h. La primera sessió pròpiament dita és el 20 de febrer i la darrera el 28 de maig. Per a informacions més detallades, podeu contactar Manolo Hartillo al 657 12 14 28 o bé Carmina Tarín, que en serà la persona responsable, al 696 36 45 70.

El taller està obert a tothom que se senti cridat a endinsar-se en la pregària, no només a cristians practicants, catequistes o agents pastorals, sinó també fins i tot a aquells que es considerin allunyats de l’Església, ja que la pregària és una exigència universal, així com el creixement espiritual. Aprendre a pregar és aprendre a viure.


Comparteix

També us pot interessar...