Mes de maig, caminant amb Maria

Tradicionalment, el mes de maig ha estat dedicat a la Mare de Déu amb diverses expressions de pietat i d’afecte popular envers Maria, mare de Jesús i mare nostra. La nostra Parròquia, encomanada especialment a la protecció de Santa Maria, vol expressar aquest lligam especial amb ella durant aquestes setmanes, amb el res comunitari del rosari els quatre divendres del mes a dos quarts de vuit del vespre.

Fent un recorregut dins del recinte de l’església, ens aturàvem davant de les diferents imatges de Maria, fent-ho coincidir amb cadascun dels cinc misteris del rosari. Començàvem amb la de la Mare de Déu de Fàtima, continuàvem a la capella de la Mare de Déu de la Misericòrdia i anàvem tot seguit a la del davant, la de la Immaculada Concepció. El quart misteri el fèiem a la capella de la Mare de Déu dels Dolors; i el cinquè, davant de la imatge de Maria Assumpta. Acabàvem amb les lletanies a la Capella del Santíssim, on hi ha exposada una petita imatge de la Mare de Déu de Montserrat.

El darrer divendres, 25 de maig, dins l’habitual missa de les vuit, es va fer un petit reconeixement-homenatge a la Confraria de Montserrat en record de l’Aplec de totes les de tot Catalunya el passat 5 de maig, amb el que vàrem voler donar una mica més de relleu i donar un bonic tancament a aquest mes dedicat a Maria.

 

 

Comparteix

També us pot interessar...