Temps de Quaresma 2023

Dimecres 22 de febrer donem pas, amb la imposició de les cendres durant la celebració eucarística a les vuit del vespre, al temps de Quaresma, els 40 dies que precedeixen la Setmana Santa i que tradicionalment es considera un període especial per tractar de millorar, personalment i com a comunitat, i d’abstenir-se d’allò que no ens ajuda a créixer com a persones i com a cristians.

Durant aquest temps, convidem tots els calellencs que es considerin cristians i que no tinguin el costum normalment de venir el cap de setmana a l’església, de mirar de trobar el temps per participar dissabte al vespre (20h) o diumenge (10h/12h/19h) a l’Eucaristia.

Des del compte d’Instagram de la Parròquia, cada dia es penjarà un pensament curt a la xarxa, que ens pugui ajudar a sentir-nos junts en aquest camí quaresmal cap a una major plenitud vital.

Els divendres a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc la pregària del Viacrucis dins del recinte eclesial, tot resseguint les 14 estacions de la Passió i meditant sobre el nostre seguiment de Jesús en el context actual que ens toca viure.

Dijous 30 de març, farem una Celebració Comunitària del Sagrament de la Reconciliació a les vuit del vespre. Si algú desitja rebre aquest sagrament individualment en un altre moment, pot posar-se d’acord directament amb mossèn Cinto, escrivint-li per WhatsApp al 638 593 779 

Com a moments formatius, estan programades tres conferències quaresmals a les 9 del vespre al Centre Cívic de Santa Susanna, els dilluns 6, 13 i 20 de març.

PROGRAMA TROBADES FORMATIVES QUARESMALS

 

 

Comparteix

També us pot interessar...