Quaresma, un temps per crèixer

Dimecres vinent, 17 de febrer, inicia el temps quaresmal, aquests quaranta dies que any rere any ens donen la possibilitat de polir racons empolsinats de la nostra vida i il·luminar aspectes ombrívols del nostre cor. El Dimecres de Cendra, amb la imposició de les cendres que es farà a la nostra Parròquia durant la celebració de la missa a les vuit del vespre, volem començar un temps personal i comunitari d’especial renovació a la llum dels valors de l’Evangeli. Tots els qui ens sentim part viva de la comunitat parroquial som convidats a assistir-hi, com a signe del nostre compromís a escoltar més atentament la veu de Déu i a viure més coherentment segons el camí que Jesús, el nostre Mestre i Senyor, ens ha indicat.

Com ja és costum de fa anys, tots els divendres de Quaresma fins arribar al Divendres Sant, es farà al nostre temple a dos quarts de vuit del vespre la pregària del viacrucis, tot resseguint les catorze estacions i meditant amb l’ajuda de diversos textos els principals moments de la passió de Jesús a la llum dels sofriments i de les incerteses del nostre món d’avui.

A l’inici de la Setmana Santa es farà una celebració comunitària de la Penitència, com fem cada any al final de la Quaresma, però qui desitgi rebre el Sagrament de la Reconciliació individualment pot posar-se d’acord directament amb Mn. Cinto quan fer-ho, escrivint-li per WhatsApp o bé trucant-lo al mòbil 638 593 779.

Us convidem a llegir i a interioritzar el missatge que el Papa Francesc ens ha adreçat en ocasió de la Quaresma: Missatge del Sant Pare per a la Quaresma de 2021.

Aprofitem aquests 40 dies que ens preparen a la gran celebració pasqual de la Resurrecció de Jesús per trobar estones per aprofundir la relació amb Déu i deixar-nos omplir més íntimament de la seva presència, i tractem de teixir noves complicitats amb tots aquells que desitgen deixar-se transformar radicalment per Ell.

 

Comparteix

També us pot interessar...