Celebració comunitària de la Reconciliació

Aquestes setmanes que ens porten al Nadal són un temps de valuosa espera, en la que dia a dia ens anem preparant sense presses per a rebre de nou amb alegria el naixement de Jesús Infant, que és sempre nova esperança. És un temps per deixar-nos sentir aquesta alegria que ve, més enllà de les febleses i contradiccions que vivim quotidianament i enfosqueixen el nostre seguiment d’Ell, i ens poden arribar a fer oblidar la genuïna fraternitat en molts moments.

Com a individus i com a comunitat que s’acompanya, ens posem humilment a les seves mans a través dels ministres que ens ha disposat en la seva església, per alliberar-nos-en i experimentar que res ens pot separar de la seva misericòrdia envers cadascun de nosaltres, que també ens dóna força i ajuda en tot allò que li encomanem com a Pare.

Com anunciava Sant Joan Baptista a les lectures del segon diumenge d’Advent, convertim-nos, aplanem els camins. Renovem el propòsit de seguir Jesús i apropem-nos una mica més a Ell en viure la nostra identitat com a fills de Déu, tot sentint-nos estimats i obrint-nos a que aquest seu amor incondicional faci procés en nosaltres.

Dilluns 19 de desembre a les 20h tindrem aquesta ocasió concreta de fer aquest pas tot acompanyant-nos els uns als altres, amb Mn. Cinto i alguns germans caputxins. La missa d’aquest dia s’avança doncs a les 19.30h.

 

Comparteix

També us pot interessar...