Bona Pentecosta!

El 5 i 6 de juny hem celebrat el dia de Pentecosta i Pasqua Granada, com una sola festa, la tercera més important després del Nadal i la Pasqua de Resurrecció, i que se celebra set setmanes després d’aquesta.  Recordem la davallada de l’Esperit Sant als apòstols i Santa Maria, on s’hi va manifestar amb tot l’esplendor de que som capaços d’acollir com a éssers humans reunits en l’estimació i resposta a Déu. Així és el moment fundacional de l’Església, de la qual Maria n’esdevé la Mare.

L’Esperit de Déu sempre crea i es recrea de moltes maneres en nosaltres, ens dóna a conèixer la seva força, la seva llum, el coratge, la pau, l’alegria, el consol, la mesura, i molts altres dons que si ell ho vol poden arribar a fructificar en nosaltres, perquè a través nostre i la nostra llibertat en rebre-ho podem entre tots manifestar també el Regne que vol per a nosaltres, en aquest sentit fem junts el camí com Església, compartint aquests dons els uns amb els altres.

Després d’aquest temps pasqual Ell ens convida a partir d’ara també al temps ordinari a viure-ho tot des d’una major profunditat, des d’una confiança més gran, un amor més desinteressat, desperta allò més adormit o infructuosament aturat en nosaltres, vivifica el cos com a instrument per comunicar tots aquests dons, ens ajuda a trobar-nos amb el millor de nosaltres mateixos, perquè Ell ens ha donat la vida i és en aquesta on ens dona el seu amor i el podem viure si l’acollim.

Celebrem sempre aquest temps de joia!

 

Comparteix

També us pot interessar...