Bona Pasqua!

La Vetlla Pasqual

Dissabte Sant és un dia de vetlla. Contemplem el Crist mort a la tomba. I potser hi respirem amb ell el record de tots els nostres morts, i potser talment d’aquells que no són tant «nostres», de tantes vides negades i menystingudes, menyspreades, ferides i colpejades, aniquil·lades, deixades morir injustament o per falta d’alguna mena de nodriment…potser també dins dels nostres cors.

Dissabte mateix a les 22h hem encès petits ciris de mà en mà, de la llum del Ciri Pasqual, que simbolitza la Vida perdurable del Crist, que sempre il·lumina tota foscor. Després de les lectures i pregàries, a les 23h hem escoltat el “Cant de l’Àngel”, aquest any realitzat per l’alumna de l’Escola de Música de Can Llobet, Paula Planas, acompanyada al piano per Lourdes Bartrolí.

La Pasqua

El pas de Jesús de la mort a la Vida. La Pasqua és la festa més important del calendari cristià, perquè se celebra la veritable Vida: la  victòria de l’amor sobre l’odi, de la humilitat sobre l’orgull, de la solidaritat sobre l’egoisme, de la comunió fraterna sobre l’individualisme, de l’alegria sobre la tristesa i de la vida sobre la mort. Confiem-hi! Jesús mort i ressuscitat ho ha fet possible!

Hem gaudit de la celebració diumenge 21 a les 12h, que ha començat de nou amb el “Cant de l’Àngel”. El podeu escoltar aquí en el moment que també ha estat cantat a la Plaça de l’Ajuntament de Calella, seguint una llarga tradició.
Podeu també escoltar les lectures d’aquest dia comentades en la programa “La Taula de l’Evangeli” >>>

Dilluns de Pasqua, com cada any, una sola missa al dia, a les 11h.

Bona Pasqua!


Comparteix

També us pot interessar...