Advent 2020

El darrer cap de setmana de novembre vàrem encendre la primera espelma d’Advent, tot anunciant la vinguda del Nadal i disposant-nos a obrir un temps de preparació per renovar l’acollida de Jesús i el seu alliberador missatge a les nostres vides.

En aquestes quatre setmanes mirem de recollir-nos i fer balanç i reflexió de com va el nostre camí, reconciliant-nos amb aquells aspectes que ens allunyen de l’essencial que Déu vol per nosaltres. Reconeixem també els dons que hem rebut i en donem gràcies, així como tot allò que és més bo per a tots, que cal que es desplegui i creixi durant aquest nou any. És un temps de pau i perdó, d’esperança, d’actitud vigilant i pregària, de reconectar-se amb més profunditat amb la Fe i la confiança, d’obrir-se a aquest Jesús que ve, que arriba, que es es mostra i comunica, que es vol encarnar a la nostra vida i viure enmig nostre.

Tinguem-nos presents al cor els uns als altres i també molt especialment als que més ho necessiten i els que ja no són entre nosaltres.

Avui, darrer diumenge d’Advent, guardem tot allò que s’ha desvetllat i manifestat als nostres cors aquests dies, per deixar que sorti a la llum quan molt properament celebrem reunits en amor.

 

 

Comparteix

També us pot interessar...