Campanya de Mans Unides

Mans Unides, en el seu 60è aniversari de lluita contra la fam arreu del món, fa una crida a la nostra generositat per col·laborar els dies 8 i 9 de febrer amb un projecte de promoció d’una cooperativa agrícola a la qual estan vinculades moltes famílies humils d’una regió del nord del Líban. El Líban és un país multiconfessional que ha patit les conseqüències dels conflictes a Síria, amb qui té frontera al nord i a l’est.

La Cooperativa agrícola de Qoubayat va ser fundada el 1975 i ha realitzat 16 projectes que han afavorit uns quants milers de persones. El projecte actual inclou la col·laboració de l’associació Kouni Anti, fundada l’any 2011 per atendre les necessitats de les dones i orientada a donar cursos de formació, entre els quals un curs sobre el processament d’aliments en excedència.

L’objectiu és ajudar totes aquestes persones a millorar les condicions de vida, augmentant la producció, distribució i venda dels seus productes, ja que, degut a les condicions geogràfiques i un clima extremadament fred a l’hivern, no ho poden fer sinó de manera molt precària.

Les col·lectes de les misses d’aquest cap de setmana es destinaran íntegrament a aquest projecte. Qui ho desitgi pot col·laborar també portant el seu donatiu a la rectoria abans del 13 de febrer.


Comparteix

També us pot interessar...