Campanya Mans Unides 2024

Diumenge 11 de febrer, coincidint enguany amb el Dia Mundial del Malalt, se celebra també la campanya contra la fam promoguda per Mans Unides, una ONG de l’Església Catòlica que d’ençà de fa més de mig segle atén projectes en l’àmbit de l’educació i la promoció social en països del Tercer Món.

Enguany, Mans Unides del bisbat de Girona ha assumit un projecte de millora de l’accés de la població adivasi de l’estat d’Assam (Índia) a una educació de qualitat. El pressupost és de 118.421 euros.

El col·lectiu adivasi, durant el període colonial britànic, va ser traslladat a aquesta regió com a mà d’obra barata a les plantacions de te, i actualment es troba en situació de gran vulnerabilitat. La diòcesi de Dibrugarh construí el col·legi de Sant Francesc d’Assís, on s’eduquen 760 alumnes d’aquesta ètnia, i té necessitat urgent de millores en aules, serveis i equipaments per mantenir la seva tasca docent.

Les col·lectes d’aquest cap de setmana de la Parròquia de Calella seran destinades íntegrament a contribuir a aquest projecte. Es pot fer un donatiu amb aquesta finalitat també fent-lo arribar abans del 15 de febrer a la rectoria, directament o per transferència bancària a ES47 2100 0022 1301 0079 0306 indicant com a concepte MANS UNIDES.

 

Comparteix

També us pot interessar...