Conferències Quaresmals 2022

La Quaresma del 2020, els Arxiprestats de la Tordera i el Maresme varen programar juntament amb l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona un cicle de conferències, sota el títol de Continuar creient en un temps d’increença, que es va veure interromput per la pandèmia. Del programa previst, només es varen poder realitzar les dues primeres sessions.

Enguany es recuperen les dues xerrades que varen quedar pendents: la de Mn. Pere Carreras, amb el títol de Lloat sigueu, oh, Senyor nostre, inspirada en l’encíclica Laudato si’ del Papa Francesc, que tindrà lloc dilluns 21 de març, i la de Mn. Joan Soler, El camí des de la increença cap a la fe, que es farà dilluns 4 d’abril.

Ambdues conferències començaran a les 21 h a la sala gran polivalent de la Biblioteca-Centre Cívic Vall d’Alfatà a Santa Susanna (Av. Països Catalans, 2) i tothom hi pot assistir.

Qui tingui places disponibles al cotxe i qui necessiti transport per anar-hi des de Calella, pot avisar a la Sònia Pruna (mòbil 629 21 80 42) per tal de garantir que tothom qui desitgi participar-hi pugui anar-hi.

 

 

 

Comparteix

També us pot interessar...