Escolania de Santa Maria de Calella

Per al proper curs 2019-2020, la Parròquia convida nens i nenes a partir dels 8 anys i nois i noies fins als 16 anys, i que els agradaria aprendre cant i educar la veu, a formar part de la futura Escolania de Santa Maria de Calella. Es vol promocionar la música entre els més joves amb la finalitat d’ajudar-los a descobrir el gran patrimoni de música religiosa, antiga i moderna, de la tradició cristiana, i alhora donar-los la possibilitat de col·laborar a dignificar i alegrar les celebracions litúrgiques.

L’Escolania serà dirigida per Cristina Viñas i Monferrer:

Nascuda a Barcelona, estiuejant a Calella des de l’infància i vinculada des de ben petita al món de les corals, va cursar estudis de Solfeig i Cant al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Ha cantat en el Cor Atlàntida , el cor Ars Nova de Calella, la Coral Càrmina i el Cor de Cambra Discantus, de Barcelona; i ha estat formant part de la plantilla de l’Orfeó Català (Palau de la Música Catalana) durant més de quinze anys.
Sempre li ha agradat tant cantar com ensenyar i ha dirigit algunes corals de joves i d’adults a Barcelona: el cor de l’Institut Jaume Balmes i el cor dels Instituts Joan Boscà i Ausiàs March; la Coral Tramuntana, del Casal de Calassanç de l’Escola Pia de Sant Antoni, i la Coral Sagrat Cor, del Col·legi Sagrat Cor de Sarrià. Durant molts anys també ha estat la secretària tècnica de la Federació de Corals Joves de Catalunya i també de la Confederació Moviment Coral Català.
A part d’aquesta vocació que s’ha anat professionalitzant, és llicenciada en filosofia i es dedica a la gestió i a la promoció artística i cultural.

L’Escolania es reunirà, ara per ara, un diumenge al mes per assajar a l’església parroquial de les 17 a les 19h, i cantarà tot seguit a l’Eucaristia de les set del vespre. D’aquí a finals d’any, s’han fixat els següents dies: el 13 d’octubre, el 17 de novembre i el 15 de desembre. També hi haurà assaig i cant dimarts 24 de desembre a la mateixa hora.

Per a més informació podeu trucar directament a la Cristina al 619 180 429.

És possible inscriure’s a l’Escolania a partir dels vuit anys i restar-hi fins als 16 anys. A fi d’assegurar que s’assoleix el nombre necessari per a posar-la en marxa, es prega de fer la inscripció omplint el següent formulari:

  (*) dades obligatòries  Nom i cognoms:


  Data de naixement (dd/mm/aa):


  Telèfon de contacte:


  Adreça electrònica (*):  Adreça postal:


  Estudis musicals previs: no


  Experiència coral: no


  Observacions:


  Accepto rebre notificacions i informacions des de la Parròquia de Calella. no
  Accepto que les nostres dades siguin utilitzades només en l’àmbit dels serveis parroquials no
  Accepto la política de privacitat noPolítica de Privacitat
  Comparteix

  També us pot interessar...