Ens ha deixat Jaume Pruna

Divendres 10 de gener a les 12h ens hem acomiadat de Jaume Pruna, fill adoptiu de Calella per tot el que ha fet per la nostra ciutat. El conegut president i fundador de l’associació Grup Pa, Vi i Moltó al 1969 ha destacat per la seva dedicació i aportació a la vida social i de cultura popular a la nostra ciutat.

Aquesta associació va començar com una colla d’amics, i des d’aquest esperit de germanor va anar creixent l’interès per promocionar innombrables activitats relacionades amb les nostres tradicions, totes elles recollides en diversos llibres que ell mateix va escriure: des d’actes, exposicions o monuments relacionats exclusivament amb Calella fins a viatges humanitaris i per donar a conèixer la nostra cultura arreu. Arran de la seva trajectòria va rebre el Premi Ciutat de Calella al 2017 i al 2019 un Homenatge per part dels Amics de la Poesia pels 50 anys de l’entitat.
També va estar vinculat a la Creu Roja de l’Alt Maresme durant 28 anys, essent-ne el president i vicepresident després fins ara, des de la qual va posar en marxa també uns quants projectes.

Era una persona inquieta, amb molta iniciativa i grans dots d’organització i sobretot un gran company, proper i de molt bon tracte i simpatia i sentit de l’humor, fent-se estimar de tothom, fomentant amb el seu carisma l’altruïsme i la solidaritat. Ens ha deixat un llegat, manifest en nombroses accions concretes que perduraran valuosament en la nostra memòria. Les seves aspiracions, compartides i realitzades en aquesta entitat única a la nostra ciutat eren servir i donar a la Ciutat de calella, i així ha estat. La seva vida ha estat un exemple d’amor a un poble, a un país, a una ciutat.

Podeu veure la darrera entrevista que li va fer Ràdio Calella>>>


Comparteix

També us pot interessar...