Camí Quaresmal 2024

Dimecres 14 de febrer donem pas, amb la imposició de les cendres durant la celebració eucarística a les vuit del vespre, al temps de Quaresma, els 40 dies que precedeixen la Setmana Santa i que tradicionalment es considera un període especial per tractar de millorar, personalment i com a comunitat, i d’abstenir-se d’allò que no ens ajuda a créixer com a persones i com a cristians.

Durant aquest temps, esperonem els cristians calellencs que no tinguin el costum de venir el cap de setmana a l’església a participar dissabte al vespre (20 h) o diumenge (10 h i 12 h) a l’Eucaristia.

Des del compte d’Instagram de la Parròquia, cada dia es penjarà un pensament curt a la xarxa, que ens pugui ajudar a caminar junts en aquest temps dedicat a progressar espiritualment.

Els divendres a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc la pregària del viacrucis dins del recinte eclesial, tot resseguint les catorze estacions de la Passió i meditant sobre el nostre seguiment de Jesús en el context que ens toca viure.

Divendres 22 de març, farem una Celebració Comunitària del Sagrament de la Reconciliació a les vuit del vespre. Si algú desitja rebre aquest sagrament individualment en un altre moment, pot posar-se d’acord directament amb mossèn Cinto, escrivint-li per WhatsApp al 638 593 779 

Com a moments formatius, estan previstes dues trobades quaresmals a les 9 del vespre al Centre Cívic de Santa Susanna, dimarts 27 de febrer i dimarts 5 de març.

PROGRAMA TROBADES QUARESMALS

 

 

Comparteix

També us pot interessar...