Recital del Poema de Nadal de Josep M. de Segarra

Diumenge 29 de desembre a les 18h hem gaudit del recital de l’interpelador Poema de Nadal de Josep M. de Segarra, un clàssic per a totes les edats.

Ha estat un espectacle a tres veus de Molins de Reis que ja fa força anys el donen a conèixer per diferents llocs de Catalunya. Amb una senzilla escenificació, en Pere Raich, actor i director de teatre, ens ha recitat austeres i emotives paraules, amb un caràcter intimista i directe, intercalades amb músiques d’advent, cançons i nadales, interpretades deliciosament per la Montserrat Toran i la Cèlia Prats. .

En Pere ha estat director del Grup de Teatre Caràtula i dirigint els Pastorets. També ha participat professionalment en sèries de televisió TV3, i en l’antic programa infantil Terra d’Escudella. 
La Cèlia ha cantat al Cor Lieder Càmera de Sabadell i al Cor Madrigal de Barcelona, cors tots dos adscrits a l’Auditori i colaboradors a l’OBC. La Montserra ha estat cantant a la Coral de Molins i des de fa 12 anys membre actiu de la Coral Sant Jordi de Barcelona.

Moltes gràcies a tots els que heu vingut!

Pels qui no heu pogut venir podeu fer un tastet aquí>>>


Comparteix

També us pot interessar...