Concert i missa cantada a capela per la coral de Texas “Bishop Lynch High School”

Dimarts 12 de març a les 19.30h la coral americana procedent de Dallas (Texas), “Bishop Lynch High School a Cappella Choir” ens ha oferit un petit concert i la missa cantada a la nostra parròquia.

“Bishop Lynch High School” és una escola fundada al 1963 amb una llarga tradició especialitzada en música sacra i litúrgica contemporània. La jove coral que ens ha acompanyat és un dels sis conjunts de corals de l’escola, la integren 60 estudiants i ha participat en diverses experiències musicals que inclouen concerts, festivals de música, certàmens i litúrgies en tots els Estats Units, on sempre hi han destacat.

Han viatjat a d’altres països com ara Mèxic, Irlanda, Canadà i França i han cantant a Misses Papals al 2005, 2013 i 2017. En la gira per Barcelona entre el 10 i 12 de març han actuat a la Sagrada Família, al Monestir de Montserrat, a la Basílica de Sta. Maria del Mar i a la nostra parròquia.

La seva directora, Kathleen Leos, té una trajectòria de 38 anys com a educadora catòlica de Música, els darrers vuit dels quals és a l’esmentada escola. El seu director associat, Brent McWilliams és director d’orquestra, organista i pianista. Ambdós excel·lentíssims professionals.

La missa va ser dita en català i en anglès, ja que va ser celebrada conjuntament pel nostre mossèn i el mossèn que acompanyava la coral, Edwin Leonard. Ha estat una experiència artística i comunional intensa, viscuda amb serenor i alegria.

Gràcies per la vostra assistència, els germans texans s’han sentit molt ben acompanyats, han estat molt contents i agraïts.


Comparteix

També us pot interessar...