Espai d’Interiorització

«Contemplem i compartim», un espai d’interiorització i pregària
La parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella organitza ocasionalment un espai de meditació, interiorització, silenci i pregària obert a tot el públic. En diem “Contemplem i compartim”.
La idea de fer aquest espai de meditació va sorgir durant les trobades setmanals que es fan els dimarts entre dos quarts de nou del vespre i les nou. Es fan al presbiteri, darrera de l’altar, on també s’hi ha posat una gran catifa amb banquetes i coixins per a qui ho desitgi.
Es tracta d’una sessió d’hora i mitja en la qual fem una pràctica d’escolta d’unes breus paraules i del seu ressò en el silenci. Pot tractar-se d’un poema, un salm, una pregària, o qualsevol text amb contingut espiritual. Hi ha un descans d’uns quinze minuts que separa les dues parts, que serveix per desentumir-se de la postura de quietud i també com a exercici de mantenir el recolliment interior fora d’ella.
Al final del recés es comparteixen els ressons de l’estada, tota una experiència.
Actualment s’ha aturat fins a nou avís.

La trobada dels dimarts
Cada dimarts, després de l’Eucaristia del vespre, oferim l‘oportunitat de gaudir en grup d’una estona d’interiorització i silenci, de 20.30 a 21h al mateix lloc, darrera de l’altar. Tothom hi és benvingut.